Bent u van plan een huis te kopen?

Een huis kopen is voor de meeste mensen geen routine. Zorgeloos een huis kopen? Als aankoopmakelaar begeleidt Prime Housing u van begin tot eind. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wij gaan graag met u mee!

Een woning kopen doe je niet elke dag. Dat kan veel stress met zich meebrengen. Dan is het prettig om iemand naast je te hebben die er veel ervaring mee heeft.

Prime Housing begeleidt u graag bij de aankoop van uw droomhuis. Onze makelaar zet alles op alles totdat we die perfecte woning voor u gevonden hebben.

Een woonwensgesprek

Tijdens het eerste gesprek zullen wij elkaar beter leren kennen. Wij zullen het hebben over uw wensen, of u al een huis op het oog heeft en alle overige zaken die belangrijk zijn gedurende het traject.

Bezichtiging

Tijdens de bezichtiging letten we goed op de staat waarin de woning verkeert en of er noodzakelijke investeringen gedaan moeten worden zodat u er straks probleemloos in kunt gaan wonen.

Tegelijk verzamelen we zo veel mogelijk informatie die wij later mogelijk kunnen gebruiken bij de onderhandelingen. We beoordelen de staat van het onderhoud en geven een waarde-advies over de woning. Tevens beoordelen wij of er een bouwkundige keuring gewenst is.

Onderhandelingen

Samen spreken we een aankoopstrategie af en adviseren wij u met welk openingsbod u het beste de onderhandeling kunt starten. We voeren de onderhandelingen met de verkopend makelaar over de prijs, voorwaarden, oplevertermijn en eventuele andere zaken.

Controle koopakte

Bij onze aankoopdienstverlening behoort de controle van de koopakte, akte van levering, VvE stukken, kadastraal onderzoek, correcte leveringsdatum en de kleine lettertjes.

De financiering

We helpen u graag bij het vinden van de juiste hypotheekadviseur. Voor de definitieve aankoop wachten we op akkoord van uw hypotheekverstrekker. Heeft u nog geen akkoord binnen de gestelde termijn, dan helpen wij u met het vragen om uitstel.

Eindinspectie

Samen met de verkopende makelaar lopen we de woning door tijdens de eindinspectie. We inspecteren of de eventuele problemen verholpen zijn, of de woning achtergelaten is zoals we hebben afgesproken en of de roerende zakenlijst gerespecteerd is. Kortom: of alles aan u wordt overgedragen zoals het is afgesproken.

Kortom: hulp nodig bij het kopen van uw huis? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan voor u klaar!

Scroll naar boven