Uw woning verhuren?

U wilt uw woning verhuren. Voor de juiste prijs, en natuurlijk aan een betrouwbare huurder, of dit nu een particuliere huurder is, of een bedrijf om uw bedrijfsruimte aan te verhuren. Een huurder die financieel gezond is, en netjes met uw woning omgaat, zodat het in dezelfde staat blijft als waarin u het nu gaat verhuren.

U wilt uw toekomstige huurder niet afschrikken met een te hoge prijs, maar uiteraard wel het maximale rendement uit uw woning halen. Wij hebben jarenlange ervaring als verhuurmakelaar. Met Prime Housing kunt u binnen een korte periode uw huis verhuren – zo blijft leegstand tot een minimum beperkt.

Wij zijn een ervaren verhuurmakelaar. Door onze uitgebreide database van potentiële huurders zijn wij als geen ander in staat om een betrouwbare huurder voor u te vinden. Vanzelfsprekend wordt elke kandidaat huurder eerst gescreend alvorens hij of zij aan u wordt voorgesteld.

Stappenplan verhuur uw woning of bedrijfsruimte

Hoe gaat het verhuren van uw woning via Prime Housing in zijn werk? Onze aanpak weergegeven in een overzichtelijk stappenplan:


Stap 1: kennismaking. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen wij uw eisen en wensen in kaart omtrent de verhuur van uw woning. We bespreken de mogelijkheden, en adviseren u over de huidige situatie in de huurmarkt en een reële prijs.


Stap 2: het zoeken van een geschikte huurder. Wij plaatsen uw huurwoning op onze eigen website, en publiceren een advertentie op verschillende andere websites. Gecombineerd met ons grote lokale netwerk vinden wij snel een geschikte huurder voor u.


Stap 3: Screening van de mogelijke huurder. De potentiële huurders worden uitgebreid gescreend. Voor geschikte kandidaten plannen we een bezichtigingsafspraak.


Stap 4: Ontmoeting met de kandidaat. Na de screening en bezichtiging maken wij een afspraak met u en de kandidaat voor een kennismaking en het doornemen van alle huurvoorwaarden.


Stap 5: Verhuurcontract. De contracten worden getekend, en uw woning is verhuurd!

Woningbeheer

Naast het regelen van de verhuur, kunnen wij desgewenst uw verhuurwoning of verhuurpand voor u beheren. Zowel op technisch als op financieel gebied. Zo heeft u als eigenaar geen omkijken naar uw woningen, wij nemen de zorg graag op ons. U kunt hierover meer lezen op de pagina Beheer

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn er voor u!

Verhuur Prime Housing

Deze woningen werden al via Prime Housing verhuurd

Scroll naar boven