WONINGBEHEER | ADMINISTRATIE
logo prime housing wit
WONINGBEHEER | ONDERHOUD
logo prime housing wit
WONINGBEHEER | VERHUUR
logo prime housing wit

Woningbeheer

Je woning verhuren?

Prime Housing ontzorgt de verhuurder. Wij bieden een complete beheerservice aan: het uitvoeren van de verschillende taken rondom verhuur, zoals technisch beheer en financieel beheer van uw onroerend goed zoals bedrijfspand of huurwoning.

Heeft u geen tijd deze zaken zelf te regelen? Of weet u nog niet goed hoe e.e.a. in zijn werk gaat? Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van pandbeheer, zowel met zakelijke vastgoedeigenaren als particulieren, Hierdoor hebben wij een groot netwerk aan betrouwbare partners, zodat we het efficiënt en vlot kunnen aanpakken. U hebt er geen omkijken naar.

Wij kunnen u adviseren over de beste aanpak, en u het werk uit handen nemen. Dit kan zelfs fiscale voordelen voor u met zich meebrengen, omdat u dan als verhuurder geen actief werk verricht, maar dit heeft uitbesteed aan een professionele woningbeheerder.

Kortom, door het complete beheer van uw huurwoning aan ons over te laten heeft u wel de voordelen, maar niet de nadelen van het verhuren van uw woning of pand.

Wat houdt onze woning beheerservice precies in?

Wat we precies voor u kunnen betekenen hangt grotendeels af van uw wensen. U kunt het compleet aan ons overlaten, of alleen bepaalde taken aan ons uitbesteden. Welke werkzaamheden kunnen wij zoal voor u verzorgen?


Het factureren van de huur aan de huurder.


Het innen van de huur en doorstorten naar uw bankrekening.


Het ondernemen van de benodigde acties bij eventuele problemen met het innen van de huur, zowel schriftelijk als d.m.v. telefonische bereikbaarheid.


Het verzorgen van correspondentie tussen huurder en verhuurder, bijv. voor klachten of huurverhogingen.


Het aanvragen van vergunningen indien uw woning tijdelijk verhuurd wordt op basis van de leegstandswet.


Het verrichten van begin- en eindinspecties en inspecties bij klachten.


Het uitbrengen van onderhoudsadvies.


Het deel van het onderhoud aan uw huurwoning waar u als verhuurder verantwoordelijk voor bent (offertes, opdrachtverstrekkingen, controles op uitvoering).


Het beheer van huurcontracten.


Het opstellen of vernieuwen van huurovereenkomsten.


Het verwerken van huuropzeggingen.


Het zoeken naar een nieuwe huurder.

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Scroll naar boven